Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Nieuwsberichten van en over Cor Melchers

24

okt
2014

In Nieuwsberichten van en over Cor Melchers

Door Admin

Cor Melchers exposeert bij Boekhandel Polman

On 24, okt 2014 | In Nieuwsberichten van en over Cor Melchers | Door Admin

De Huissense schilder Cor Melchers is door boekhandel Polman gevraagd, om in hun winkel schilderijen te exposeren. Al eerder is dit in dezelfde winkel gebeurd. In 2009 waren zijn schilderijen  al tussen de boeken te vinden. Toen vanwege het winnen van de Mieke Bles Kunstprijs van 2008.

Inmiddels is er vorige week  een boek over het leven en werk van Cor Melchers verschenen. Het boek ‘Cor Melchers, Schilder van Kleurende eenvoud’  is ook bij boekhandel Polman  in Bemmel te koop.

De belangstelling voor zijn schilderijen neemt de laatste jaren flink toe. In binnen en buitenland volgen de exposities elkaar op. De stijl waarin Cor Melchers schildert, is opvallend verfrissend en maakt mensen vrolijk. Zowel in zijn winter als herfstschilderijen raakt  het rijke kleurenpalet  de harmonie van de simpele  afbeeldingen. Hij laat verbeelding toe, die een knipoog naar het leven laat zien.

De expositie ‘Cor Melchers, Schilder in Kleurende Eenvoud’ is tot de Kersttijd  binnen winkeltijden te zien bij Boekhandel Polman aan de Dorpsstraat 42 te Bemmel.